Hulst Coin

Free coins @ Hulstcoin

HLSTC

Hulstcoin download Windows wallet


Download hier !

Hulstcoin.nl is niet en nooit verantwoordelijk voor eventuele schade na installatie. Bij het downloaden en klikken op de link 'download hier' gaat u akkoord met de voorwaarden van Hulstcoin.nl

Hulstcoin.nl vraagt nooit gegevens nog via telefoon of email en of andere media.

Setup Windows Hulstcoin wallet

Na de download, het .zip bestand openen met wachtwoord hulst2022. na het extracten het .exe bestand uitvoeren 'hulstcoin-0.8.7.5-win32-setup'. En de setup volgen.

Mocht het zijn dat je geen connectie kan maken met de Full Node, download hier het 'peers.dat' file en verwissel deze met de huidige(we werken aan een oplossing maar de DNS seeder zou dit in de toekomst moeten opvangen). Het is een project om van te leren en te entertainen :-)

Hoe Hulstcoin minen

Nadat je de Hulstcoin wallet hebt geïnstalleerd kan je zowel Hulstcoins ontvangen en verzenden. Maar wat nog leuker is en zeker als je een van de eerste bent, kan je ook de hulstcoin minen. Hoe je dit doet gaat als volgt : Open je wallet en klik op help en onder dit menutje klik je op 'Debug window'. Onder dit onderdeel heb je twee tabs 'information' en 'console'. Klik hier bij op 'console' daarna vul je onderaan het commando 'setgenerate true' in en druk 'enter'. Je bent nu aan het minen als alles goed is gegaan. Wil je stopen met minen vul dan 'setgenerate false' in en druk 'enter' op je keyboard in.

Gelukt! Stuur mij enkele coins op het volgende Hulstcoin adress : HSnhbNczYqYFra1ntxVtRkqCSj9EA2cExG

Up and running

Hulstcoin Full Node. ip:195.58.39.82

Hulstcoin block explorer : hulstcoin.online

Hulstcoin online wallet : hulstcoin online wallet, post je adres op onze facebookpagina en we doen een airdrop voor de eerste 100 adressen !!!

coming soon

Hulstcoin DNS seeder

opensource

Hulstcoin is 100% opensource. 

Github link

HELP

Contacteren


Een vraag ? Contacteer ons vrijblijvend en gratis ! Of kijk op onze Facebookpagina voor Q and A

info@hulstcoin.nl

Stuur ons een bericht online